top of page
My private label

Private label is een concept waarbij Wijnmakerij Maastricht wijn produceert voor uw onderneming. Wij maken de wijn en u brengt het op de markt als uw huisproduct onder uw eigen merknaam. Het maakt niet uit of u horeca ondernemer bent die zijn eigen huiswijn wenst, of een andere activiteit hebt waar u uw klant graag een glas wijn aanbiedt. Denk maar aan de mode zaak waar de klant zijn of haar nieuwe outfit past onder het genot van een glas wijn.

 

Geen bulk wijnen die ergens in een ver land in massa zijn geproduceerd, maar hoogstaande kwaliteitswijn wordt op maat voor u gemaakt. 

Een Chardonnay, Riesling of toch liever die Pinot Noir, de keuze is geheel aan de klant. In samenspraak bepalen we welke wijn we voor u gaan maken. De keuze van de fles en ontwerp etiket bepaalt u zelf zodat deze perfect past bij uw huisstijl. Indien u dit wenst kunt u op geregelde tijdstippen de evolutie van uw eigen wijn komen volgen.

Mocht dit concept van private label wijn uw interesse hebben gewekt aarzel niet ons te contacteren voor verdere details

U heeft reeds een eigen wijngaard of gaat in de toekomst aanplanten maar, wenst niet te investeren in een eigen wijnmakerij omwille van de kost die hiermee gepaard gaat. De interesse, de technische kennis of de tijd ontbreekt, er kunnen redenen genoeg zijn om zelf de wijn niet te maken. Wijnmakerij Maastricht is dan de geschikte partner bij uitstek om dit voor u te doen. 

30.eigen logo.jpg
bottom of page