Mogelijkheden

Private label

Het Private Label-concept bij Wijnmakerij Maastricht biedt jou de mogelijkheid om wijn te laten produceren onder jouw eigen merknaam. Wij verzorgen het wijnproductieproces, en jij brengt de wijn op de markt als uw huisproduct, onder jouw eigen merknaam.

Of je nu een horecaondernemer bent die zijn eigen huiswijn wil aanbieden of een andere onderneming hebt waar jij jouw klanten wilt verwennen met een glas wijn, wij zijn er voor jou. Stel je voor dat je jouw klanten in jouw winkel kunt verwelkomen met een glas van jouw eigen heerlijke wijn.

Wij creëren met liefde op maat gemaakte, hoogwaardige kwaliteitswijnen die aansluiten bij uw specifieke wensen en merkidentiteit.

Neem contact met ons op

Uitbesteding maakproces

Of je nu al een eigen wijngaard bezit of plannen hebt voor toekomstige aanplantingen, het investeren in een eigen wijnmakerij kan een aanzienlijke kost met zich meebrengen. Zowel in tijd als geld. Misschien ontbreekt het jou aan de benodigde technische kennis of tijd om zelf de wijnproductie te verzorgen. Wat jouw redenen ook mogen zijn om het maakproces te willen uitbesteden, Wijnmakerij Maastricht staat klaar als jouw ideale partner. Laat ons de zorg voor het produceren van jouw druifoogst op ons nemen en profiteer van onze expertise en toewijding, terwijl jij geniet van hoogwaardige wijnen zonder de lasten van een eigen wijnmakerij.

Neem contact met ons op